Insurance

Insurance

Image
Image
BEDRIFTSRÅDGIVNING

Næringslån er et nedbetalingslån som passer for større og mindre investeringer i eiendom, maskiner og produksjonsutstyr.

Sikkerheten for lånet vil normalt være knyttet til investeringsobjektet.

Næringslån kan du også bruke ved kortsiktige finansieringsbehov, der kassekreditt av ulike årsaker ikke er egne. Avdragstid og -profil, rentesats og andre vilkår er avhengig av bedriften sin betalingsevne, samt verdien av pantesikkerhet som kan stilles

Forsikring & Rådgivning

CityGroup AS  tilbyr forsikringstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Vår forsikringsgiver er Vardia, en fremgangsrik utfordrer i det skandinaviske forsikringsmarkedet.
 
For de fleste er forsikring noe en ”må ha”, men som det ikke brukes mer tid på enn nødvendig.
 
Vi i CityGroup  AS brenner for forsikring og god rådgivning. Derfor har vi tre mål vi ønsker å hjelpe deg med:
 
  • Sikre at du er riktig forsikret
  • Bidra til at du betaler mindre i årlig forsikringspremie
  • Være tilgjengelig for deg når du har spørsmål om forsikring

 

Konsekvensene ved å være feil forsikret ved en skade, kan bli katastrofale. Vi anbefaler derfor å sette av tid til en forsikringsgjennomgang sammen med en av våre serviceinnstilte og profesjonelle rådgivere. Ofte opplever vi ved en gjennomgang at en er feil forsikret. Vår rolle som rådgiver er å avdekke ditt forsikringsbehov og gi gode forsikringsråd tilpasset din situasjon.

 

Etter gjennomgangen skal du føle deg godt ivaretatt og trygg på våre forsikringsløsninger. Dette, sammen med lave priser, fører til at mange velger CityGroup AS som sin naturlige forsikringsrådgiver. God kundeservice, fast kontaktperson og høy grad av tilgjengelighet sørger for at våre kunder forblir lojale kunder.